Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Με την ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη πραγματοποιείται το μεσημέρι η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Γραμματεία και το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ, σε κοινή τους συνεδρίαση, αποφάσισαν να παραμείνει ο κ. Μεϊμαράκης στη θέση του προέδρου του κόμματος έως την Άνοιξη του 2016 και στη συνέχεια η εκλογή της νέας ηγεσίας θα γίνει με το ισχύον καταστατικό.

Με την ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη πραγματοποιείται το μεσημέρι η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

H συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο του κινήματος των 62 βουλευτών που υπέγραψαν για την παραμονή του κ. Μεϊμαράκη στην ηγεσία.

Η Εκτελεστική Γραμματεία και το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ, σε κοινή τους συνεδρίαση, αποφάσισαν να παραμείνει ο κ. Μεϊμαράκης στη θέση του προέδρου του κόμματος έως την Άνοιξη του 2016 και στη συνέχεια η εκλογή της νέας ηγεσίας θα γίνει με το ισχύον καταστατικό, δηλαδή από την κοινωνία και με ανοιχτούς καταλόγους την ημέρα της εκλογής.

Επίσης αποφασίστηκε το τακτικό συνέδριο της ΝΔ να διεξαχθεί υπό τη νέα ηγεσία του κόμματος, δηλαδή όπως είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Ιουνίου του 2016. Επί της ουσίας υπήρξε συμβιβασμός απόψεων, αφού από τη μια πλευρά παραμένει ο κ. Μεϊμαράκης και από την άλλη ικανοποιείται και η απαίτηση πολλών να μην αλλάξει το καταστατικό και να γίνει η εκλογή όπως και το 2009.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024