Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτή συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας τη Δευτέρα

Ανοιχτή συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας τη Δευτέρα

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Γήπεδο του Πανελληνίου, στο Πεδίον του Άρεος, καλεί τους αναγνώστες της η προσκείμενη στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, ιστοσελίδα iskra.gr, με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας της. Με δεδομένο το ρήγμα στο ΣΥΡΙΖΑ, η συγκέντρωση ενδέχεται να σηματοδοτήσει την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού, εντός ή εκτός του ΣΥΡΙΖΑ,

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Γήπεδο του Πανελληνίου, στο Πεδίον του Άρεος, καλεί τους αναγνώστες της η προσκείμενη στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, ιστοσελίδα iskra.gr, με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας της.

Το σύνθημα της εκδήλωσης είναι «Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε – Συνεχίζουμε!».

Με δεδομένο το ρήγμα στην κυβέρνηση, η συγκέντρωση ενδέχεται να σηματοδοτήσει την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού, εντός ή εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα εκφράσει πολιτικά τους πολίτες που απογοητεύθηκαν από τον τρόπο που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διαχειρίστηκε το «όχι» του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Εκτός από τον πρώην υπουργό, στη συγκέντρωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Κασιμάτης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Νταβανέλος, και ο δημοσιογράφος και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Θα αναγνωσθούν επίσης μηνύματα του διάσημου οικονομολόγου Σαμίρ Αμίν, του βρετανού συγγραφέα και ακτιβιστή της Αριστεράς Ταρίκ Αλί, του προέδρου αριστερών οικονομολόγων της Αργεντινής και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες Κλαούδιο Κατζ, του Ινστιτούτου Πολιτικών και Οικονομικών Μελετών της Βενεζουέλας «Φρανσίσκο Μιράντα», της αριστερής νεολαίας «Juntos» της Βραζιλίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024