Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βενγκέρ: «Με πιάνει πανικός στη σκέψη της συνταξιοδότησης»

Βενγκέρ: «Με πιάνει πανικός στη σκέψη της συνταξιοδότησης»

Ο Αρσεν Βενγκέρ παραδέχθηκε ότι η σκέψη και μόνο της «συνταξιοδότησης» τού προκαλεί πανικό. Ο 65χρονος Γάλλος, που πλησιάζει τα 20 χρόνια στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ακολουθήσει τα βήματα του πρώην μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και να βρεθεί έξω από το παιχνίδι.

Ο Αρσεν Βενγκέρ παραδέχθηκε ότι η σκέψη και μόνο της «συνταξιοδότησης» τού προκαλεί πανικό.

Ο 65χρονος Γάλλος, που πλησιάζει τα 20 χρόνια στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ακολουθήσει τα βήματα του πρώην μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και να βρεθεί έξω από το παιχνίδι.

«Συνταξιοδότηση; Ναι, είναι κάτι που μου περνάει από το μυαλό, όχι όμως για περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα, γιατί μετά με πιάνει πανικός», είπε μιλώντας στο BBC o Βενγκέρ, που κατέκτησε την περασμένη σεζόν το Κύπελλο Αγγλίας.

«Ο Φέργκιουσον πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι. Ομως εκείνος έχει και άλογα. Εγώ δεν έχω άλογα…»

Ο πρώην προπονητής της Μονακό, πήγε στην Αρσεναλ το 1996 και κέρδισε το πρώτο από τα δύο του νταμπλ, στην πρώτη γεμάτη σεζόν με τους «κανονιέρηδες».

Αλλά δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει τους Λονδρέζους στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, από την σεζόν 2003-04.

Η παραμονή του στην Ασρεναλ, δοκιμάστηκε πολύ την περασμένη σεζόν, όταν μετά από μία σκληρή ήττα, που γνώρισε από την Στόουκ, φίλαθλοι του επιτέθηκαν λεκτικά.

«Εχω μεγάλη εμπειρία και η εμπειρία μας βοηθάει να προβλέψουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ομως δεν το είχα προβλέψει αυτό. Ακόμα και εδώ υπάρχουν απρόβλεπτες απαντήσεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024