Βίσκο: Η επιμήκυνση των λήξεων του ελληνικού χρέους δεν επαρκεί
Την άποψη πως μια επιμήκυνση των λήξεων των δανείων του επίσημου τομέα δεν είναι από μόνη της επαρκής για να λύσει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ιταλίας, σε συνέντευξή στην «Ιl Foglio».
Την άποψη πως μια επιμήκυνση των λήξεων των δανείων του επίσημου τομέα δεν είναι από μόνη της επαρκής για να λύσει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ιταλίας, Ιγκνάσιο Βίσκο, σε συνέντευξή στην ιταλική εφημερίδα Il Foglio.
Σύμφωνα με το Reuters, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ εξέφρασε την άποψη πως η παράταση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους δεν θα ήταν αρκετή για να λυθεί το πρόβλημα υπερχρέωσης της χώρας.
«Το θέμα του ελληνικού χρέους πρέπει να αντιμετωπιστεί ακόμα και με περαιτέρω παράταση των λήξεων, όμως είναι ξεκάθαρο πως αυτό δεν θα είναι αρκετό για να ξεπεραστούν τα προβλήματα χρέους της χώρας» ανέφερε.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.