Παρουσίασε τις νέες φανέλες του ο Αστέρας Τρίπολης
Με το κίτρινο και το μπλε να κυριαρχούν ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε την πρώτη εμφάνιση του για τη νέα σεζόν. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Manuel Lanzarote, Γιώργος Ζησόπουλος, Θανάσης Παντελιάδης, Matias Iglesias, Facundo Bertoglio, Ταξιάρχης Φούντας, Rachid Hamdani, Αποστόλης Γιάννου, Κώστας Θεοδωρόπουλος φωτογραφήθηκαν στο «Κάθισμα του Κολοκοτρώνη» στην Τρίπολη με τις νέες εμφανίσεις που θα είναι διαθέσιμες από το πρωί της Πέμπτης.
Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Manuel Lanzarote, Γιώργος Ζησόπουλος, Θανάσης Παντελιάδης, Matias Iglesias, Facundo Bertoglio, Ταξιάρχης Φούντας, Rachid Hamdani, Αποστόλης Γιάννου, Κώστας Θεοδωρόπουλος φωτογραφήθηκαν στο «Κάθισμα του Κολοκοτρώνη» στην Τρίπολη με τις νέες εμφανίσεις που θα είναι διαθέσιμες από το πρωί της Πέμπτης.
Η 2η εμφάνιση θα παρουσιαστεί στο κοινό μέσα από βίντεο το οποίο θα δημοσιευτεί την Πέμπτη στις 09:00 στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.
Όσον αφορά την 3η εμφάνιση, της οποίας το χρώμα αναμένεται να εντυπωσιάσει, η αγωνία του κοινού θα παραταθεί για λίγες μέρες ακόμη όταν και θα δοθεί στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια-έκπληξη!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο
- ΕΕ: Το παράδοξο της αύξησης του πληθυσμού – Σε τροχιά μείωσης πολλές χώρες, κινητήριος μοχλός η μετανάστευση
- Το φιάσκο της χρονιάς για τη Disney; Η Βαϊάνα κινδυνεύει με χασούρα 100 εκατ. δολαρίων
- Η AI μπορεί να μην σας πάρει τη θέση, αλλά θα πάρει τα εύσημα για τη δουλειά σας






