Πάντως, αντ' αυτού του αρχηγού, «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ο Εστεμπάν Καμπιάσο απέρριψε την πρόταση της Λέστερ για επέκταση της συνεργασίας τους και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής «στέγης».
«Θέλω να ανακοινώσω ότι αποφάσισα να μην ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τη Λέστερ», έγραψε αρχικά στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και συνέχισε: «Το αποφάσισα ένα 24ωρο μετά την πρόταση που μου έγινε, διότι ήθελα να δώσω χρόνο στην ομάδα να βρει τον αντικαταστάτη μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με έκαναν να νιώσω μέλος του συλλόγου».
Ο 34χρονος Αργεντινος διεθνής είχε αποκτηθεί από τη Λέστερ τον περασμένο Αύγουστο και με την εμπειρία και την αξία του βοήθησε τις «αλεπούδες» να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!