Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo Giulia 2016: Συμπληρώνοντας τα... κενά

Alfa Romeo Giulia 2016: Συμπληρώνοντας τα… κενά

Με την κορυφαία QV έκδοση της Giulia να έχει δώσει ήδη το στίγμα της, η ιταλική φίρμα συμπληρώνει τα κενά δοκιμάζοντας τις υπόλοιπες, «ηπιότερες» εκδόσεις του ιταλικού sedan με φόντο το Nurburgring.

Μετά την παρουσίαση της κορυφαίας QV έκδοσης της Alfa Romeo Giulia με τον υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα ισχύoς 510 ίππων δια χειρός Ferrari, η ιταλική φίρμα δοκιμάζει και τις «ηπιότερες» εκδόσεις του νέου μεσαίου της sedan με φόντο το Nurburgring.

Σε επίπεδο σχεδιασμού οι μικρότερης ισχύος εκδόσεις της Giulia φαίνεται να χάνουν τις εισαγωγές αέρα στο καπό, ενώ από την εικόνα λείπει και το splitter. Μικρότεροι είναι και οι τροχοί ενώ, διαφορετικά σχεδιασμένα και λιγότερο ανάγλυφα είναι και τα κατώτερα πλευρικά τμήματα.

Ανασχεδιασμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας ενώ απουσιάζει το spoiler από την κορυφή του πορτ μπαγκαζ. από τον μπροστινό λείπει το splitter.

Προς το παρόν η Alfa Romeo δεν έχει δημοσιοποιήσει στοιχεία για τις μικρότερες σε ισχύ εκδόσεις της νέας Giulia και τα μηχανικά σύνολα που θα τις εξοπλίζουν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, στη βάση της γκάμας αναμένεται να πάρει θέσει ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 2,0 λίτρων, ενώ διαθέσιμο θα είναι και ένα diesel μοτέρ χωρητικότητας 2,2 λίτρων. Την γκάμα θα συμπληρώσει και ένας εξακύλινδρος diesel κινητήρας με χωρητικότητα 3,0 λίτρων και ισχύ που θα φτάνει τους 340 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024