Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέλος της «Team Africa» ο Αντετοκούνμπο σε αγώνα επίδειξης

Μέλος της «Team Africa» ο Αντετοκούνμπο σε αγώνα επίδειξης

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ταξιδέψει στην ήπειρο των προγόνων του, καθώς θα είναι μέλος της «Team Africa», της ομάδας παικτών του ΝΒΑ, που έχουν καταγωγή από την Αφρική και θα ταξιδέψουν στο τέλος του μήνα για τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού επίδειξης, του πρώτου στην ιστορία, στη «μαύρη ήπειρο», αγώνα με παίκτες από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο. Ο Ελληνας άσος των Μιλουόκι Μπακς θα είναι μέλος της ομάδας αυτής και δήλωσε ενθουσιασμένος.

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ταξιδέψει στην ήπειρο των προγόνων του, καθώς θα είναι μέλος της «Team Africa», της ομάδας παικτών του ΝΒΑ, που έχουν καταγωγή από την Αφρική και θα ταξιδέψουν στο τέλος του μήνα για τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού επίδειξης, του πρώτου στην ιστορία, στη «μαύρη ήπειρο», αγώνα με παίκτες από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο. Ο Ελληνας άσος των Μιλουόκι Μπακς θα είναι μέλος της ομάδας αυτής και δήλωσε ενθουσιασμένος:

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Δεν έχω πάει ποτέ στην Αφρική και είμαι πολύ χαρούμενος. Μπορώ να δω το χαμόγελο στα πρόσωπα των γονιών μου και των αδελφών μου. Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι. Ελπίζω όλοι να απολαύσουν το παιχνίδι», είπε αρχικά ο πόιντ φόργουορντ των Μπακς, ενόψει του αγώνα που θα λάβει χώρα στο Γιοχάνεσμπουργκ την 1η Αυγούστου, και συμπλήρωσε:

«Δεν θα κάνω διάλειμμα φέτος. Θα πάω στην Αφρική, μετά θα πάω στην εθνική ομάδα και ύστερα θα γυρίσω στους Μπακς. Δεν θα έχω χρόνο για διάλειμμα. Αλλά δεν με πειράζει. Πρέπει να το χειριστώ όλο αυτό έξυπνα και να προσέξω το σώμα μου». Σχετικά με τη νέα σεζόν και τις αλλαγές στο δυναμικό των Μπακς ο Αντετοκούνμπο δήλωσε:

«Θα μου λείψουν οι παίκτες που έφυγαν. Ο Πατσούλια και ο Ντάντλεϊ ήταν οι «πύργοι» μας. Θα μου λείψουν σίγουρα, αλλά πιστεύω πως τελικά θα είμαστε πολύ καλύτεροι με τους παίκτες που πήραμε».

Η «Team Africa», που αποτελείται από παίκτες όπως οι Αντετοκούνμπο, Νίκολας Μπατούμ (Σάρλοτ Χόρνετς), Λουόλ Ντενγκ (Μαϊάμι Χιτ) και Μπορίς Ντιό (Σαν Αντόνιο Σπερς), θα παίξει στο Γιοχάνεσμπουργκ κόντρα στην «Team World», που θα αποτελείται με παίκτες, όπως οι Πάου Γκασόλ (Σικάγο Μπουλς), Κρις Πολ (Κλίπερς) και Νίκολα Βούτσεβιτς (Ορλάντο Μάτζικ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024