Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση στις επιταγές ζητά εκ νέου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας

Παράταση στις επιταγές ζητά εκ νέου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας

Το αίτημα να δοθεί παράταση στις επιταγές που έληξαν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας επαναλαμβάνει με ανακοίνωση ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, κάνοντας λόγο για «ωρολογιακή βόμβα» που απειλεί με καταστροφή χιλιάδες επιχειρηματίες.

Το αίτημα να δοθεί παράταση στις επιταγές που έληξαν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας επαναλαμβάνει με σημερινή ανακοίνωση ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου κάνει λόγο για «ωρολογιακή βόμβα» που απειλεί με καταστροφή χιλιάδες επιχειρηματίες οι οποίοι, «χωρίς να φέρουν την παραμικρή ευθύνη, καθώς οι κλειστές τράπεζες εμπόδιζαν την οποιαδήποτε ενέργεια από μέρους τους, έρχονται τώρα αντιμέτωποι με επιταγές που έχουν λήξει κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας και που πρέπει να καλυφθούν μέσα σε οκτώ ημέρες».

Ο πρόεδρος του ΕΕ χαιρετίζει εξάλλου το άνοιγμα των τραπεζών, τονίζοντας ότι η τραπεζική αργία προκάλεσε σειρά ποικίλων προβλημάτων και ότι το βαρύτερο πλήγμα το δέχθηκε η επιχειρηματικότητα και η πραγματική οικονομία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024