Συνελήφθη για εισαγωγή ηρωίνης ο 37χρονος πρωταγωνιστής γνωστής διαφήμισης
Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένας 37χρονος νιγηριανός για εισαγωγή ηρωίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο που είχε πρωταγωνιστήσει σε γνωστή διαφήμιση. Είχε καταπιεί ποσότητα ηρωίνης, σε πενήντα οκτώ αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 1.285 γραμμαρίων.
Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένας 37χρονος νιγηριανός για εισαγωγή ηρωίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο που είχε πρωταγωνιστήσει σε γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 37χρονο, ο οποίος έφτασε αεροπορικώς στην Ελλάδα, από την Ουγκάντα, μέσω Κωνσταντινούπολης.
Ο αλλοδαπός είχε καταπιεί ποσότητα ηρωίνης, σε πενήντα οκτώ αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 1.285 γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Αφρικής προς τη Δυτική Ευρώπη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Ο πρόεδρος Αούν καλεί την Ουάσιγκτον να παραμείνει στο πλευρό της χώρας του
- «Κλείνει τον Μπόνγκα ο Παναθηναϊκός»
- Σοκαριστικό περτιστατικό στη Λάρισα: Καρέ καρέ η εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ γυναίκας
- Φοβάστε ότι η AI θα σας κλέψει τη δουλειά; Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα που πρέπει να λάβετε
- Ο Ουναΐ έκανε το 1-0 για το Μαρόκο με τρομερό σουτ (vid)
- Αυξήθηκε η παραγωγή πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ τον Ιούνιο


