Στον εισαγγελέα 25 άτομα για τα επεισόδια στο Σύνταγμα
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 από τις 39 προσαγωγές ατόμων που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης από την Αστυνομία, για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 από τις 39 προσαγωγές ατόμων που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης από την Αστυνομία, για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι 14 για συμμετοχή σε επιθέσεις κατά αστυνομικών και οι 12 για φθορές σε συρμούς του μετρό και γκραφίτι.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).