Νέα νίκη η Σάκκαρη, μια ανάσα από το κυρίως ταμπλό στο Βουκουρέστι
Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε με νίκη στο τουρνουά τένις του Βουκουρεστίου. H νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε τη Ρουμάνα, Ελένα Ρούσε, και προκρίθηκε στον 3ο γύρο των προκριματικών του τουρνουά της ρουμανικής πρωτεύουσας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο210 στην παγκόσμια κατάταξη, απέχει, πλέον, μια νίκη από την πρώτη της πρόκριση στο κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης.
Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε με νίκη στο τουρνουά τένις του Βουκουρεστίου. H νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε τη Ρουμάνα, Ελένα Ρούσε, και προκρίθηκε στον 3ο γύρο των προκριματικών του τουρνουά της ρουμανικής πρωτεύουσας.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο210 στην παγκόσμια κατάταξη, απέχει, πλέον, μια νίκη από την πρώτη της πρόκριση στο κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης.
Η Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-2, 6-3, στα πλαίσια του 2ου γύρου των προκριματικών, μετά από 1 ώρα και 23 λεπτά αγώνα.
Η 19χρονη Ελληνίδα, η οποία σε δύο εβδομάδες θα γίνει 20 ετών, έκανε ακόμα ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρώτη της πρόκριση σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης.
Τη Δευτέρα στις 14:00 το μεσημέρι, θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα, Ντάρια Κασάτκινα, με φόντο τη μεγάλη πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις