Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία με Τζιοβάνι, ενθουσιασμός για «Αγιά Σοφιά»

Συμφωνία με Τζιοβάνι, ενθουσιασμός για «Αγιά Σοφιά»

Σε οριστική συμφωνία έχουν καταλήξει ΑΕΚ και Φλουμινένσε για τον Τζιοβάνι, ενώ η Ένωση τα έχει βρει και με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της. Εκείνο που απομένει είναι πια να οριστεί η ημερομηνία άφιξης του παίκτη, καθώς η «Φλου» θέλει να τον κρατήσει ως την Κυριακή, για να παίξει στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Εν τω μεταξύ, με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ την είδηση ότι δρομολογήθηκε από το ΥΠΑΠΕΝ η δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης για το θέμα του γηπέδου της Ένωσης, της «Αγιά-Σοφιάς».

Σε οριστική συμφωνία έχουν καταλήξει ΑΕΚ και Φλουμινένσε για τον Τζιοβάνι, ενώ η Ένωση τα έχει βρει και με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της.

Εκείνο που απομένει είναι πια να οριστεί η ημερομηνία άφιξης του παίκτη, καθώς η «Φλου» θέλει να τον κρατήσει ως την Κυριακή, για να παίξει στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Σε αυτή την προοπτική, πάντως, αντιδρά ο Τραϊανός Δέλλας, αφού ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θέλει τον Τζιοβάνι όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην Αθήνα, για να αρχίσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του παίκτη βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Ενθουσιασμός και ελπίδα για την «Αγιά-Σοφιά»

Εν τω μεταξύ, με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ την είδηση ότι δρομολογήθηκε από το ΥΠΑΠΕΝ η δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης για το θέμα του γηπέδου της Ένωσης, της «Αγιά-Σοφιάς».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υποδέχθηκε με τον προσήκοντα… ενθουσιασμό την πληροφορία, όπως έδειξε με την άμεση ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook του ακόλουθου «λακωνικού», αλλά πολύ περιεκτικού μηνύματος: «Περιμένουμε… Ελπίζουμε… Το δικαιούμαστε…»!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024