Σε θετικό έδαφος οι αγορές στην Ευρώπη
Με κέρδη άνοιξαν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στην Ευρώπη, εν μέσω προσδοκιών πως οι νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης θα γίνουν δεκτές από τους θεσμούς. Με άνοδο ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 117,86 μονάδες, σε ποσοστό 0,6%, και διαμορφώθηκε στις 19.855,50 μονάδες.
Με κέρδη άνοιξαν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στην Ευρώπη, εν μέσω προσδοκιών πως οι νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης θα γίνουν δεκτές από τους θεσμούς.
Στους επιμέρους δείκτες ο γερμανικός DAX σημειώνει άνοδο 0,84% στις 10.837,87 μονάδες. Με άνοδο ξεκίνησε τη σημερινή διαπραγμάτευση το χρηματιστήριο στο Λονδίνο, με τον δείκτη FTSE-100 να ενισχύεται κατά 0,27% στις 6.507,96 μονάδες. Σε θετικό έδαφος βρισκόταν και το χρηματιστήριο στο Παρίσι, όπου ο δείκτης CAC 40 κατέγραψε στην έναρξη της συνεδρίασης άνοδο 0,61% στις 4.667,21 μονάδες.
Στο ταμπλό, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται 0,84% και ο δείκτης Stoxx 50 καταγράφει άνοδο 0,96%. Ο ελβετικός SMI σημειώνει κέρδη 0,45%. Στην περιφέρεια, ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35 καταγράφει κέρδη 0,99%, ο πορτογαλικός PSI 20 κινείται 1,42% υψηλότερα και ο ιταλικός ΜΙΒ ενισχύεται 0,69%.
Με άνοδο ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 117,86 μονάδες, σε ποσοστό 0,6%, και διαμορφώθηκε στις 19.855,50 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή στον Ταύρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου
- Love n Peace Festival επιστρέφει με Misty Route, Lia Hide και The Same River
- Μην παίζεις με τις λέξεις
- Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες – Οι νέες υποχρεώσεις για διαχειριστές και ιδιοκτήτες
- Όχι στον πόλεμο στο Ιράν και από νεοσυντηρητικούς
- Λιμενικό: Δικογραφία για το πλοίο που άνοιξε εν πλω τον καταπέλτη – Πλοιοκτήτης ο άνδρας που επιβάστηκε κολυμπώντας



