Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 N: Σε ένα Νέο κόσμο επιδόσεων

Hyundai i30 N: Σε ένα Νέο κόσμο επιδόσεων

Η Hyundai θα επιχειρήσει να μεταδώσει την εμπειρία της από το WRC σε εκδόσεις επιδόσεων που, σταδιακά, θα προστεθούν σε όλο το εύρος της γκάμας μοντέλων της, δοκιμάζοντας ήδη μια αντίστοιχη έκδοση του i30.

H γκάμα εκδόσεων επιδόσεων με τα διακριτικά «Ν» που η κορεατική φίρμα είχε ανακοινώσει το 2013 μαζί με την παρουσίαση του i20 WRC, ξεκίνησε να δίνει τα πρώτα σημεία ζωής με την μορφή ενός δοκιμαστικού πρωτότυπου i30 το οποίο εντοπίστηκε να προβάρει τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του κοντά στις εγκαταστάσεις της Hyundai, στο Nurburgring.

Αν και το δοκιμαστικό πρωτότυπο βασίζεται στην προ ανανέωσης εκδοχή του i30, η παρουσία του ανασχεδιασμένου και πιο έντονου spoiler στο μπροστινό τμήμα σε συνδυασμό με το ενισχυμένο σύστημα πέδησης με τις κόκκινες δαγκάνες, αλλά και τα επιπλέον όργανα που διακρίνονται στο ταμπλό, προδίδουν αναπόφευκτα τις προθέσεις της Hyundai για μια πιο «hot» έκδοση.

Στην ίδια βεβαιότητα συντείνει και η μικρότερη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος η οποία αποκαλύπτει την παρουσία μιας αναβαθμισμένης πιο σπορ προσανατολισμού ανάρτησης.

Στην καρδιά της έκδοσης αναμένεται να βρεθεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου turbo κινητήρα T-GDI των 1,6 λίτρων με απόδοση που θα φτάσει τους 186 ίππους.

Σύμφωνα με πληροφορίες την τελική μορφή του i30 N αναμένεται να πλαισιώσουν επιπλέον σχεδιαστικές αλλαγές και ένα αιχμηρότερο bodykit που θα καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμη αλλά και πιο αεροδυναμική την έκδοση του κορεατικού μοντέλου, ενώ την εικόνα αναμένεται να συμπληρώσουν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024