ANSA: Δάνειο 7 δισ. ευρώ ζητά ο Αλέξης Τσίπρας άμεσα από την Ευρωζώνη
Δάνειο ύψους 7 δισ. ευρώ το ταχύτερο δυνατόν, πιθανώς εντός 48 ωρών, φέρεται να ζητά ο Αλέξης Τσίπρας από την Ευρωζώνη για να αντιμετωπίσει την επείγουσα κατάσταση, να καλύψει ληξιπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις και να αποφύγει τη χρεοκοπία, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επικαλούμενο ευρωπαϊκές πηγές. Το αίτημα για δάνειο-γέφυρα θα υποβληθεί κατά τις ίδιες πληροφορίες από τον πρωθυπουργό κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.
Δάνειο ύψους 7 δισ. ευρώ το ταχύτερο δυνατόν, πιθανώς εντός 48 ωρών, φέρεται να ζητά ο Αλέξης Τσίπρας από την Ευρωζώνη για να αντιμετωπίσει την επείγουσα κατάσταση, να καλύψει ληξιπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις και να αποφύγει τη χρεοκοπία, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επικαλούμενο ευρωπαϊκές πηγές.
Το αίτημα για δάνειο-γέφυρα θα υποβληθεί κατά τις ίδιες πληροφορίες από τον πρωθυπουργό κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.
Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών δήλωσε πάντως πως δεν εξετάζεται χρηματοδότηση-γέφυρα αυτήν τη στιγμή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άνδρος: Στα 40 μέτρα το ναυάγιο «Corsage C» – Σήμερα η επιχείρηση ειδικών συνεργείων δυτών
- Ασπρόπυργος: Τραυματισμός 12χρονου που επέβαινε σε πατίνι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ
- Καρπενήσι: Κάθειρξη 14 και 12 ετών χωρίς αναστολή σε γονείς για βαριά κακοποίηση του βρέφους τους
- NBA: Διέλυσαν τους Τίμπεργουλβς και ισοφάρισαν οι Σπερς, 2-0 για τους Νικς (vids)
- Για έναν στρατηγό του IDF, η τρομοκρατία των εποίκων αποτελεί λεκέ στην θεσμική εβραϊκή βία
