Νουαγιέ: Το ελληνικό χρέος δεν μπορεί να αναδιαρθρωθεί
Την θέση πως το ελληνικό χρέος προς την ΕΚΤ δεν μπορεί να αναδιαρθρωθεί εξέφρασε σήμερα ο Κριστιάν Νουαγιέ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Την θέση πως το ελληνικό χρέος προς την ΕΚΤ δεν μπορεί να αναδιαρθρωθεί εξέφρασε σήμερα ο Κριστιάν Νουαγιέ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Ο Γάλλος κεντρικός τραπεζίτης Κριστιάν Νουαγιέ δήλωσε πως το ελληνικός χρέος προς την ΕΚT δεν μπορεί να διαγραφεί και δεν μπορεί να αναδιαρθρωθεί.
Σημειώνεται πως στις 20 Ιουλίου η Ελλάδα πρέπει να εξοφλήσει προς την ΕΚΤ ένα ελληνικό ομόλογο ύψους 3,5 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442