Βέβαιο θεωρούν το Grexit Γερμανοί επιχειρηματίες
Κανέναν τρόπο παραμονής στην Ευρωζώνη δεν βλέπουν για την Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανών Εξαγωγέων 'Αντον Μπέρνερ και ο επικεφαλής της Ένωσης Γερμανικών Ταμιευτηρίων Γκέοργκ Φάρενσον.
Κανέναν τρόπο παραμονής στην Ευρωζώνη δεν βλέπουν για την Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανών Εξαγωγέων ‘Αντον Μπέρνερ και ο επικεφαλής της Ένωσης Γερμανικών Ταμιευτηρίων Γκέοργκ Φάρενσον.
«Όχι δεν θα καταφέρουμε να το αποφύγουμε», δήλωσε ο κ. Μπέρνερ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με το εάν το λεγόμενο Grexit μπορεί να αποφευχθεί.
Από την πλευρά του ο κ. Φάρενσον δήλωσε ότι με το «όχι» ο ελληνικός λαός εκφράστηκε ενάντια στα θεμέλια και τους κανόνες της Ευρωζώνης και κατά συνέπεια, «η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις, εντάσεις και ανατροπές
- ΚΚΕ για την οσμή αερίου: Στην «Ελλάδα του 2030», 24 ώρες μετά, εξακολουθεί να μην υπάρχει σαφής απάντηση
- «Η συνείδησή μου δεν είναι καθαρή»: Θύμα ή συνεργός η επί χρόνια σύντροφος του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Υποκλοπές: «Στρίμωξε» τον Δεμίρη ο Ανδρουλάκης – «Σταματήστε να περιφρονείτε τη νοημοσύνη μας» – Όλος ο διάλογος
- Βρετανία: Χαλαρώνει τις κυρώσεις στη Ρωσία με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή για να προμηθευτεί καύσιμα
- Ρωσία – Κίνα: Ο κόσμος κινδυνεύει να επιστρέψει στον «νόμο της ζούγκλας»
