Τις αντιπάλους της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 έμαθε σήμερα η εθνική γυναικών, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης στο Μόναχο. Ρωσία, Βουλγαρία και Ελβετία θα βρεθούν στο δρόμο της Ελλάδας, στην προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία. Οι εννέα νικήτριες ομάδες των ομίλων και οι έξι καλύτερες δεύτερες από τα προκριματικά θα προκριθούν στο Ευρωμπάσκετ κι ενώ η Τσεχία ως οικοδέσποινα έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στη διοργάνωση.
Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του προέδρου της ΕΦΟΑ, Θοδωρή Γκλαβά και θα έχουμε τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα – Το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο In.
Η Euroleague απέσυρε από τα κοινωνικά δίκτυα την ανάρτηση που είχε κάνει με τη φάση του Ναν και του Μπαντιό, την οποία μάλιστα σχολίασε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.