Ο μέσος της Κινγκντάο Χάινιου, Γκόραν Γκόγκιτς, κατέρρευσε και πέθανε μετά την προπόνηση με την κινεζική ομάδα την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ο πρώην σύλλογος του ποδοσφαιριστή, Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου. Ο Γκόγκιτς κατάκτησε το Κύπελλο Σερβία με τη Γιαγκόντινα το 2013, πριν από τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2014. Για την ομάδα της Κίνας, που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, σκόραρε ένα γκολ σε 15 εμφανίσεις.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι