Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ατυχία στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ, εκτός ο Αθανασιάδης

Ατυχία στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ, εκτός ο Αθανασιάδης

Με το... καλημέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είδε σε ανύποπτη στιγμή ένα από τα πιο βασικά ατού της νέας ομάδας του, τον Στέφανο Αθανασιάδη, να τραυματίζεται και, όπως δείχνουν τα πράγματα, να χάνει στη συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος στο πρώτο φιλικό της ομάδας του στην Ολλανδία με αντίπαλο την Κουτ Αζούρ, τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Με το… καλημέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είδε σε ανύποπτη στιγμή ένα από τα πιο βασικά ατού της νέας ομάδας του, τον Στέφανο Αθανασιάδη, να τραυματίζεται και, όπως δείχνουν τα πράγματα, να χάνει στη συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος στο πρώτο φιλικό της ομάδας του στην Ολλανδία με αντίπαλο την Κουτ Αζούρ, τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού από την κόντρα που του έβαλε αντίπαλος πάνω στη φάση και έτσι εκφράζονται οι φόβοι ότι θα μείνει εκτός κάθε δραστηριότητας για σχεδόν ένα μήνα.

«Φιλική» νίκη επί της Κοτ Αζούρ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 της Κοτ Αζούρ και και παρά το γεγονός πως η αντίπαλο ήταν χαμηλού επιπέδου, μπορεί να κρατήσει κάποια θετικά στοιχεία όπως είναι η παρουσία των Πέλκα και Λούκας, αλλά και η εμφάνιση ολόκληρης της ομάδας που έδειξε στοιχεία εν όψει της συνέχειας.

Τα γκολ για τον «δικέφαλο του βορρά» σημείωσαν οι Σαλπιγγίδης, Σαββίδης και Μάρτενς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Μυστακίδης, Μαντούρο, Γκολάσα, Πέλκας, Περέιρα, Αθανασιάδης (9’ Σαλπιγγίδης)

Στο Β ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σαββίδης, Μάρτενς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Κάτσε, Λούκας, Σιαμπάνης και Σκόνδρας, Μυστακίδης, Μελίσσας

Κοτ Αζούρ: Μποκς, Μπαρέντσε, Βίνκελ, Φαν ντεν Μπουμ, Ντε Φλουχτ, Κοσκούν, Κονταλάκ, Φουρτάδο, Αϊντίν, Γιανγκά, Οφορί

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Βαν Μπαλεγκόι, Αμπίσι, Εφε, Εμιρκάν, Μποαβεντούρα, Γιασάρ, Πασέκα

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ. είπε στην κάμερα της Nova:
«Ήξερα ότι η ομάδα θα είναι κουρασμένη γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά το τελευταίο δεκαήμερο και γι’ αυτό δεν περίμενα κάτι συγκεκριμένο. Περίμενα να δείξουμε κάποιες βασικές αρχές, πάνω στις οποίες έχουμε δουλέψει. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτουργήσαμε, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που ζητήσαμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024