Σλούκας: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά ο κύκλος μου εκεί έκλεισε»
Παρουσιάστηκε από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Κώστας Σλούκας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να χαρακτηρίζει τη μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα ένα βήμα για την καριέρα του, ενώ να καθιστά σαφές πως ενώ αγαπάει τον Ολυμπιακό, το κεφάλου αυτό έκλεισε για εκείνον και είναι έτοιμος για νέες «περιπέτειες».
Παρουσιάστηκε από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Κώστας Σλούκας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να χαρακτηρίζει τη μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα ένα βήμα για την καριέρα του, ενώ να καθιστά σαφές πως ενώ αγαπάει τον Ολυμπιακό, το κεφάλου αυτό έκλεισε για εκείνον και είναι έτοιμος για νέες «περιπέτειες».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρω που ήρθα. Είμαι 25 ετών και γνωρίζω πως είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Το μόνο που θα υποσχεθώ είναι πως σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% για το καλό της ομάδας και θα μάχομαι. Δεν μπορώ να μιλήσω για την ομάδα ακόμη. Εγώ θα δίνω τα πάντα για την ομάδα, για τον προπονητή και για κάθε κατοχή. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας και θέλω να τη βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση μπορώ», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Δεν έχει να κάνει με την Τουρκία, αλλά με την ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει μεγάλες φιλοδοξίες, έχει πολύ κόσμο και ίσως ο κυριότερος λόγος να ήταν ο κόουτς. Συνεργάστηκε με πολλούς παίκτες κι εγώ θέλω να είμαι με τους καλύτερους προπονητές και παίκτες».
Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Ήμουν επτά χρόνια στον Ολυμπιακό, αγαπώ την ομάδα αυτή, αλλά έκρινα πως σε αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου το καλύτερο για την καριέρα μου ήταν να φύγω και να πάω σε μια άλλη μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, για να συνεργαστώ με έναν μεγάλο προπονητή, που ίσως είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη, για να βελτιωθώ και για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει την πρώτη θέση, αν μπορώ. Ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό έκλεισε».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας