Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασφαλής -προς το παρόν- η θέση του Ολυμπιακού, λένε στην UEFA

Ασφαλής -προς το παρόν- η θέση του Ολυμπιακού, λένε στην UEFA

Ο Ολυμπιακός κρατάει προς το παρόν τη θέση του στο Champions League, παρά την έρευνα σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο «ισχυρός άνδρας» του πειραϊκού συλλόγου είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν προετοιμάσει προσφυγές στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, οι οποίες αμφισβητούν το αν θα πρέπει να επιτραπεί στον Ολυμπιακό να μετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός κρατάει προς το παρόν τη θέση του στο Champions League, παρά την έρευνα σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο «ισχυρός άνδρας» του πειραϊκού συλλόγου είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν προετοιμάσει προσφυγές στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, οι οποίες αμφισβητούν το αν θα πρέπει να επιτραπεί στον Ολυμπιακό να μετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει απευθείας θέση στη φάση των ομίλων του Champions League, μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Super League την παρελθούσα σεζόν.

«Οι πειθαρχικές επιτροπές της UEFA έχουν προσωρινά επιτρέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ινφαντίνο, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους από την Πράγα, και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα (και) η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει… Όπως όλοι ξέρουμε, αυτού του είδους η έρευνα μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, εμείς χρειάζεται να έχουμε κάποια ξεκάθαρα στοιχεία. Νομίζω πως οι επιτροπές μας έχουν δείξει ότι είναι άκαμπτες όταν πρόκειται για χειραγώγηση αγώνων. Εάν υπάρχουν αποδείξεις, θα τις λάβουν υπόψη. Υπάρχει επίσης ένας ξεκάθαρος κανόνας, ο οποίος αποκλείει αυτόματα ένα σύλλογο που εμπλέκεται σε στημένους αγώνες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024