Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Ελένη Λουκά δαγκώνει το χέρι φωτορεπόρτερ

Όταν η Ελένη Λουκά δαγκώνει το χέρι φωτορεπόρτερ

Στα... δόντια της Ελένης Λουκά έπεσε τις προηγούμενες ημέρες ο γνωστός φωτορεπόρτερ και πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προσπάθησε να γλιτώσει έναν δημοσιογράφο του CNN από τα ... δόντια της Λουκά, αλλά εκείνη δάγκωσε τον ίδιο στο χέρι.

Στα… δόντια της Ελένης Λουκά έπεσε τις προηγούμενες ημέρες ο γνωστός φωτορεπόρτερ και πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος.

Η Ελένη Λουκά βρέθηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου είχαν μαζευτεί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι για να αποσπάσουν μία δήλωση από τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μόλις βγήκε ο υπουργός, η Ελένη Λουκά άρχισε να φωνάζει έξαλλη: «Είσαι προδότης και δωσίλογος. Είσαι Εβραίος του Σατανά. Έρχεται το τέλος σου!».

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μάριος Λώλος η Ελένη Λουκά προχώρησε σε πιο ακραίες αντιδράσεις…

«Το ότι θα προσπαθούσα να γλιτώσω τον εν λόγω δημοσιογράφο του CNN από την γνωστή Λουκά και αυτή θα με δάγκωνε στο χέρι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου!!!» γράφει…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024