Ρεγκλινγκ: Δεν μπορώ να προβλέψω πώς θα είναι η Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα
«Δεν μπορώ να προβλέψω πώς θα είναι η Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ.
-
Γιατί έχει αυξηθεί η παρουσία μωβ μεδουσών στις ελληνικές θάλασσες - Σχέδιο με πλωτά πλέγματα σε παραλίες της Εύβοιας
-
Μικραίνουν τα διαμερίσματα στην Ελλάδα; - Τι δείχνει έρευνα για τα ακίνητα![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-128x85.jpg)
-
Το σχέδιο διάσωσης 75 εκατ. ευρώ του ΥΠΕΝ για διατηρητέα κτίρια
-
Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
«Δεν μπορώ να προβλέψω πώς θα είναι η Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ.
O ίδιος απέφυγε επίσης να κάνει προβλέψεις για το αν η Ελλάδα θα αποπληρώσει το ΔΝΤ την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το Forex Live.
Ο Ρέγκλινγκ μιλώντας σε γερμανικό κανάλι σημειώσε, ακόμη, ότι «οι ελληνικές προτάσεις (για συμφωνία) έγιναν με μισή καρδιά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάκης Λαζόπουλος: Η ιστορία του ονόματός του που «κόπηκε» λόγω… χώρου
- Spirit Airlines: Λουκέτο στη low cost αεροπορική εταιρεία – «Θύμα» του πολέμου στο Ιράν
- O ΜακΚίσικ είναι εδώ: Οι εμφανίσεις με τη Μονακό, ο Μπαρτζώκας και τα δεδομένα για το συμβόλαιο του (vids)
- Στα λευκά ο Παρνασσός – Χιόνια και στην Ορεινή Κορινθία
- Δύο νεκροί στη Χερσώνα από ρωσικές επιθέσεις – «Συστηματική τρομοκρατία αμάχων» καταγγέλλει η Ουκρανία
- Να αποφύγει την… σκούπα θέλει ο Ιτούδης
- Σάρον Στόουν: Φωτογραφίζεται ανέμελη με μαγιό και χωρίς φίλτρα στα 68 της
- Ωρες αγωνίας για 19μηνών βρέφος στη Σκόπελο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442