Άνοιξε τις πόρτες του το «Spanoulis Court» στο Βελιγράδι
Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα τα εγκαίνια (είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή) το «Spanoulis Court» στο Βελιγράδι άνοιξε της πόρτες του και υποδέχθηκε το κοινό, με τον Βασίλη Σπανούλη να δείχνει στα μικρά παιδιά πως να σουτάρουν.
Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα τα εγκαίνια (είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή) το «Spanoulis Court» στο Βελιγράδι άνοιξε της πόρτες του και υποδέχθηκε το κοινό, με τον Βασίλη Σπανούλη να δείχνει στα μικρά παιδιά πως να σουτάρουν.
Το γήπεδο έγινε στα πλαίσια του εορτασμού για τη συμπλήρωση των 20 ετών της «Beo Basket» στο χώρο του μπάσκετ.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε εκεί μαζί με τους Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, Ντάριο Σάριτς, Μίρζα Τελέτοβιτς και Πέρο Άντιτς, οι οποίοι έπαιξαν σε αγώνες επίδειξης.
Κατά την εκδήλωση ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την τιμή να «χαρίσει» το όνομα του σε γήπεδο μπάσκετ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Δεν συνηθίζεται να δίνουν το όνομα σου σε γήπεδο και πόσο μάλλον σε άλλη χώρα από τη δική σου. Σημαίνει πάρα πολλά και είναι τιμή μου. Ήταν της μοίρας μου να συνεργάζομαι με Σέρβους, με τους οποίους έχουμε πολλές ομοιότητες ως λαός».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.