Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ετοιμάζεται να καταθέσει η ΝΔ
Με πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ετοιμάζεται να απαντήσει η ΝΔ στην κίνηση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την ερχόμενη Κυριακή. Μετά από πολύωρη συζήτηση σε ανώτατο επίπεδο, η ΝΔ με την πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει, επιχειρεί να μπλοκάρει τη συζήτηση που γίνεται στην Ολομέλεια της Βουλής. Η κίνηση κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε στην παρούσα φάση, να καθυστερήσει το δημοψήφισμα.
Με πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ετοιμάζεται να απαντήσει η ΝΔ στην κίνηση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Μετά από πολύωρη συζήτηση σε ανώτατο επίπεδο, η ΝΔ με την πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει, επιχειρεί να μπλοκάρει τη συζήτηση που γίνεται στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα.
Η κίνηση κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε στην παρούσα φάση, να καθυστερήσει το δημοψήφισμα.
Με την υποβολή της πρότασης, θα σταματήσει η συζήτηση στη Βουλή για το δημοψήφισμα και θα ξεκινήσει η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Την ίδια ώρα, το Ποτάμι με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα σενάρια που διακινούνται περί κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα