Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φεύγω μόνο για αγωνιστικούς λόγους», ξεκαθάρισε ο Σλούκας

«Φεύγω μόνο για αγωνιστικούς λόγους», ξεκαθάρισε ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και μετά τη σύντομη απάντησή του στον κόσμο της ομάδας που τον ρώτησε εάν αποχωρεί για τα λεφτά ή για άλλο λόγο, αποφάσισε να αναλύσει λίγο περισσότερο την απόφασή του. Με γραπτή δήλωση στον διαδικτυακό χώρο του εκπροσώπου του, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ τόνισε πως φεύγει για αγωνιστικούς λόγους και μόνο, ενώ αντί για αντίο, προτιμά το «...εις το επανιδείν».

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και μετά τη σύντομη απάντησή του στον κόσμο της ομάδας που τον ρώτησε εάν αποχωρεί για τα λεφτά ή για άλλο λόγο, αποφάσισε να αναλύσει λίγο περισσότερο την απόφασή του. Με γραπτή δήλωση στον διαδικτυακό χώρο του εκπροσώπου του, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ τόνισε πως φεύγει για αγωνιστικούς λόγους και μόνο, ενώ αντί για αντίο, προτιμά το «…εις το επανιδείν».

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα γκαρντ:

«Δεν θέλω να κάνω μια απλή δήλωση αποχαιρετισμού.

Πάλεψα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον είναι να συνεχίσω μακριά από τον Ολυμπιακό. Είναι μια απόφαση που λήφθηκε αποκλειστικά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια.

Δεν ήθελα ποτέ η όλη υπόθεση να μετατραπεί σε σήριαλ.

Δεν ήθελα και δεν έβαλα ποτέ τον Ολυμπιακό σε καμιά διαδικασία πλειστηριασμού.

Δεν αμφισβήτησα σε καμία στιγμή την αγάπη της οικογένειας Αγγελόπουλου την οποία περισσότερο από απλόχερα μου πρόσφεραν για 7 χρόνια, όπως και δεν θέλω κανείς να αμφισβητήσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω στους προέδρους, κ. Γιώργο και κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και στον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Πιστεύω ότι επί 7 χρόνια, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έδωσα τα πάντα, σωματικά και ψυχικά για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στις επιτυχίες της.

Κρατάω μέσα μου όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το τεχνικό επιτελείο και κάθε έναν ξεχωριστά σε αυτή την μεγάλη οικογένεια.

Σε αυτούς στους οποίους ένιωσα την ανάγκη να εξηγήσω και να αιτιολογήσω την απόφαση μου, το έκανα με τον σεβασμό και την ειλικρίνεια που αρμόζει και απαιτεί η περίπτωση και τα πρόσωπα.

Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024