Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανό για τη Μέρκελ κλέβει την παράσταση σε επίδειξη μόδας

Πανό για τη Μέρκελ κλέβει την παράσταση σε επίδειξη μόδας

Στον αέρα κινδύνευσε να τιναχτεί η επίδειξη μόδας αντρικών ρούχων, του σχεδιαστή Ρικ Όουενς, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Παρίσι. Στη μέση της επίδειξης μόδας, ένα μοντέλο έβγαλε ένα μικρό πανό στο οποίο αναγραφόταν: «Please Kill Angela Merkel (Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ)», αλλά μετά ακολουθούσε η λέξη «not»...

Ο σχεδιαστής Ρικ Όουενς στις επιδείξεις μόδας -είτε παρουσιάζει αντρικά ρούχα είτε γυναικεία- φημίζεται για το γεγονός ότι ξεπερνά τα όρια και θεωρείται αντισυμβατικός. Την άνοιξη του 2014 επέλεξε μία ομάδα χορευτών αντί για μοντέλα, ενώ στην επίδειξη μόδας για τη συλλογή του 2015 τα ρούχα του έφεραν τρύπες στον καβάλο.

Την Πέμπτη στην επίδειξη μόδας αντρικών ρούχων στο Παρίσι, ένα απροσδόκητο συμβάν ξάφνιασε ακόμα και τον ίδιο.

Στη μέση της επίδειξης μόδας, ένα μοντέλο που σύμφωνα με το Women’s Wear Daily ονομάζεται «Ζέρα», έβγαλε ένα μικρό πανό στο οποίο αναγραφόταν: «Please Kill Angela Merkel (Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ)», αλλά μετά ακολουθούσε η λέξη «not».

Σύμφωνα με τον Guardian, το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Ζέρα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο, δείχνει όμως ότι η διαπραγμάτευση για την ελληνική οικονομία απασχολεί πλέον και τον κόσμο της μόδας.

Σε ανακοίνωσή του ο οίκος μόδας ξεκαθάρισε ότι το μήνυμα δεν είχε την έγκριση του σχεδιαστή και πως το σύνθημα δεν πρέπει να συνδεθεί με το όνομα του Ρικ Όουενς.

Ο Όουενς δήλωσε επίσης ότι κυριολεκτικά γρονθοκόπησε τον «Ζέρα» όταν κατέβηκε από τη σκηνή και ζήτησε να απομακρυνθεί από τον χώρο της επίδειξης μόδας.

Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με το Fashionista, ότι ο Όουενς δεν θα συνεργαστεί στο άμεσο μέλλον με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024