Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat 124 Spider 2017: Οι Ιταλοί περνούν στην αντεπίθεση

Fiat 124 Spider 2017: Οι Ιταλοί περνούν στην αντεπίθεση

Λίγες ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της Alfa Romeo Giulia, η πρώτη εμφάνιση του υπό εξέλιξη Fiat 124 Spider αποκαλύπτει το μέγεθος της προσπάθειας που θα καταβάλει ο ιταλικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών μέσα στα επόμενα χρόνια ώστε να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής αγοράς.

Την ίδια στιγμή που η Alfa Romeo πραγματοποιούσε με κάθε επισημότητα την παγκόσμια πρεμιέρα της Giulia, ενός αυτοκινήτου που φιλοδοξεί να επαναφέρει την ιταλική φίρμα στην κατηγορία των μεσαίων sedan, μια ακόμα ιταλική πρόταση έκανε τα πρώτα της βήματα σε δημόσιο δρόμο.

Ο λόγος για το Fiat 124 Spider, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται να βρεθεί στις γραμμές παραγωγής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας πριν το τέλος του 2016.

Το πρώτο διθέσιο cabrio της Fiat μετά τη χρυσή εποχή της Barchetta, βασίζεται στο πλαίσιο του νέου Mazda MX-5, με τα μηχανικά μέρη ωστόσο να προέρχονται από το εσωτερικό του ιταλικού ομίλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για την κίνηση του νέου Fiat 124 Spider θα φροντίζει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης των 1,4 λίτρων τεχνολογίας MultiAir II, αποδίδοντας ανάλογα με την έκδοση από 140 έως και 200 ίππους.

Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς θα γίνεται με τη βοήθεια ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων, ωστόσο, ιδιαίτερα πιθανή θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία ενός ημι-αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη στον κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού του αυτοκινήτου.

Σε κάθε περίπτωση, το περιορισμένο βάρος του και η ισόποση κατανομή του ανάμεσα στους δύο άξονες θα αποτελέσουν, όπως και στην περίπτωση του νέου Mazda MX-5, εκείνα τα χαρακτηριστικά πάνω στα οποία πρόκειται να επενδύσει η ιταλική φίρμα ώστε να δημιουργήσει μια πρόταση αντάξια της ιστορίας της.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024