Αποφάσισε εξωτερικό ο Πρωτοψάλτης, αφήνοντας τον ΠΑΟ
Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης παρά την εξαιρετική χρονιά του στον Παναθηναϊκό, που του έδωσε και θέση στην εθνική ομάδα βόλεϊ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης παρά την εξαιρετική χρονιά του στον Παναθηναϊκό, που του έδωσε και θέση στην εθνική ομάδα βόλρϊ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Μάλιστα, έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τη γαλλική Ναρμπόν, με την οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για ένα χρόνο.
Στην ίδια ομάδα θα αγωνίζεται και ο Κώστας Προύσαλης, που επέστρεψε μετά τη θητεία του τη φετινή περίοδο στον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
- Έσε στο «in» μετά τη νίκη επί της Ρακόφ: «Ήταν ένα καλό τεστ» (vid)
- Ο ‘Αρης στην Πτολεμαΐδα για προετοιμασία (pics)
- Ο Κολιτσόπουλος πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U20!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442