Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμεινε... κάτοικος Περιστερίου ο Φυτανίδης μέχρι το 2018

Παρέμεινε… κάτοικος Περιστερίου ο Φυτανίδης μέχρι το 2018

Κάτοικος Περιστερίου έως το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης του Ατρόμητου και συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με το σύλλογο γι΄ άλλα τρία χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον Φυτανίδη είχαν ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες, με τον παίκτη να έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Super League.

Κάτοικος Περιστερίου έως το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης του Ατρόμητου και συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με το σύλλογο γι΄ άλλα τρία χρόνια.

Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον Φυτανίδη είχαν ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες, με τον παίκτη να έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Super League.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε νέα συνάντηση ανάμεσα στον 31χρονο άσο και τη διοίκηση, με αίσιο αποτέλεσμα παρά τη μείωση αποδοχών που του έγινε (10-15%).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Σωκράτης Φυτανίδης παραμένει μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα μας και θα συνεχίσει να φοράει το μπλε αστέρι στο στήθος καθώς το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2018».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Φυτανίδης τόνισε: «Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και ιδίως οι κύριοι Σπανός και Αγγελόπουλος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου για να παραμείνω. Το να σε θεωρούν σημαντικό κομμάτι του συλλόγου και να εισπράττεις σεβασμό είναι πολύ τιμητικό και σπάνιο για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι στόχοι μου παραμένουν εφάμιλλοι με τους στόχους της ομάδας και εκτιμώ ότι μέσα από τη δουλειά θα έρθει η δικαίωση και θα υλοποιήσουμε φιλοδοξίες που δεν έχουμε ακόμη πετύχει».

Συνολικά ο Φυτανίδης, «μετράει» 128 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (7 γκολ), 12 συμμετοχές στο κύπελλο (3 γκολ), 6 συμμετοχές στο Europa League (1 γκολ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024