Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μάντσεστερ δίνει Ντε Χέα και χρήματα για Ράμος, η Ρεάλ πάει για Οταμέντι

Η Μάντσεστερ δίνει Ντε Χέα και χρήματα για Ράμος, η Ρεάλ πάει για Οταμέντι

Ο Σέρχιο Ράμος ετοιμάζεται να φύγει από το ισπανικό πρωτάθλημα και τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης εφημερίδας «AS», θέλει να φύγει από το «Μπερναμπέου» και είναι σε συζητήσεις με την αγγλική ομάδα. Ο Ράμος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ έως καλοκαίρι του 2017, με ετήσιες αποδοχές περίπου στα 6 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση του μαδριλένικου συλλόγου του έκανε πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά ο διεθνής αμυντικός την απέρριψε, καθώς ζητάει περίπου 10 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο Σέρχιο Ράμος ετοιμάζεται να φύγει από το ισπανικό πρωτάθλημα και τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης εφημερίδας «AS», θέλει να φύγει από το «Μπερναμπέου» και είναι σε συζητήσεις με την αγγλική ομάδα.

Ο Ράμος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ έως καλοκαίρι του 2017, με ετήσιες αποδοχές περίπου στα 6 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση του μαδριλένικου συλλόγου του έκανε πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά ο διεθνής αμυντικός την απέρριψε, καθώς ζητάει περίπου 10 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι Άγγλοι από την πλευρά τους του προσφέρουν αυτά τα χρήματα. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «AS», του προσφέρουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας που θα του αποφέρει συνολικά 55 εκατ. ευρώ!

Την πρώτη χρονιά θα εισπράττει 12 εκατ. και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα μειώνεται κατά μισό εκατομμύριο αυτό το ποσό, ώσπου τον τελευταίο χρόνο θα πάρει 10 εκατ. ευρώ.

Όσο για το ποσό που ετοιμάζονται να προσφέρουν στη Ρεάλ, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για 30 εκατ. ευρώ, συν τον τερματοφύλακα, Νταβίντ Ντε Χέα ως έμψυχο αντάλλαγμα. Από την πλευρά της η διοίκηση της Ρεάλ δείχνει να ενδιαφέρεται για την πρόταση της Μάντσεστερ, καθώς είναι γνωστή η επιθυμία της για την απόκτηση του Ντε Χέα. Οσο για το κέντρο της άμυνας, ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ράμος, καθώς θα κινηθεί για την απόκτηση του Νίκολας Οταμέντι από τη Βαλένθια.

Ο 27χρονος άσος, που αγωνίζεται τόσο σαν στόπερ όσο και σαν δεξιός μπακ, έχει ρήτρα 50 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες», που λήγει το 2019, αλλά η συμφωνία μπορεί να κλείσει στα 27 εκατ. ευρώ.

Ο Οταμέντι αναδείχθηκε φορώντας τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ, ενώ το 2010 πέρασε τον Ατλαντικό για να παίξει έως το 2014 στην Πόρτο, για να μετακομίσει στη συνέχεια, αντί 12 εκατ. ευρώ στη Βαλένθια, που τον έδωσε αρχικά δανεικό για έξι μήνες στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024