Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Χαλαρό» βρήκε ο Σόιμπλε το κείμενο των προτάσεων των θεσμών

Κριτική στο κείμενο των προτάσεων των θεσμών που παρουσιάστηκε στο Eurogroup φέρεται να άσκησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκτιμώντας πως είναι «χαλαρό».

Κριτική στο κείμενο των προτάσεων των θεσμών που παρουσιάστηκε στο Eurogroup φέρεται να άσκησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκτιμώντας πως είναι «χαλαρό».

Όπως μετέδωσε το Mega, ο Σόιμπλε είπε ότι η πρόταση των θεσμών προδίδει το μνημόνιο και είναι τόσο χαλαρή που δεν μπορεί, όπως υποστήριξε, να περάσει από τα ξένα κοινοβούλια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μαζί με επτά ακόμη υπουργούς, διέκοψαν το Eurogroup, ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι δυνατόν να συζητούν δύο προτάσεις, των θεσμών και την ελληνική.

Σημειώνεται ότι και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε μετά το Eurogroup ότι αρκετοί υπουργοί στο συμβούλιο εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την πρόταση των θεσμών.

Όπως είπε ο Γ.Βαρουφάκης «το Εurogroup είχε δύο κείμενα, των θεσμών και το ελληνικό, το οποίο ήταν προσαρμογή της τελευταίας εκδοχής των θεσμών που πήραμε αργά χθες το βράδυ. Έγινε συζήτηση και για τα δύο κείμενα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι αρκετοί συνάδελφοι διαφώνησαν και άσκησαν κριτική και στο κείμενο των θεσμών.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024