Υπεγράφη η συμφωνία της ΕΠΟ με την Sportradar
Η ΕΠΟ επισημοποίησε τη συνεργασία της υπογράφοντας το μεσημέρι της Τετάρτης συμφωνία με την εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, που αποτελεί συνεργάτη της UEFA και συντάσσει τις εκθέσεις για τους «ύποπτους» αγώνες. Στην εκδήλωση παρέστη η εισαγγελέας Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, παράγοντες και διαιτητές, ενώ η εταιρεία εκπροσωπήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Αντρέας Κράνιχ.
Η ΕΠΟ επισημοποίησε τη συνεργασία της υπογράφοντας το μεσημέρι της Τετάρτης συμφωνία με την εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, που αποτελεί συνεργάτη της UEFA και συντάσσει τις εκθέσεις για τους «ύποπτους» αγώνες.
Στην εκδήλωση παρέστη η εισαγγελέας Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, παράγοντες και διαιτητές, ενώ η εταιρεία εκπροσωπήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Αντρέας Κράνιχ.
Το πλαίσιο της συνεργασίας αφορά κυρίως σεμινάρια και εκπαίδευση για τους χειραγωγημένους αγώνες, την οποία θα λάβουν ποδοσφαιριστές, διαιτητές και γενικώς άτομα εμπλεκόμενα με το ποδόσφαιρο.
Όπως υποστηρίχθηκε, τα δεδομένα που προσφέρει η Sportradar είναι αξιόπιστα, ενώ τα σεμινάρια θα μπορούσαν να επεκταθούν στους δικαστικούς λειτουργούς και τις αρμόδιες Αρχές.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, επισήμανε ότι «το ποδόσφαιρο πρέπει να σταματήσει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να μεμψιμοιρεί. Δεν κλείνουμε τα μάτια και δεν βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, δεν θα επιτρέψουμε όμως την ισοπέδωση και την υποβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
»Χρειαζόμαστε τη διεθνή τεχνογνωσία, αλλά χρειάζεται και συνεργασία Πολιτείας-Δικαιοσύνης και Αστυνομίας. Προσωπικά προτιμώ να μας κάνουν κριτική για αργοπορία, παρά για απραξία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς
- Κομισιόν: Δεν έχουμε άμεση έλλειψη καυσίμων – Η ανησυχία επικεντρώνεται στην επάρκεια για τα αεροσκάφη
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη




