Θεοδωράκης σε Μοσκοβισί: Οι Έλληνες θέλουν να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο
«Η ελληνική κοινωνία επιθυμεί να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη συνάντησή του με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος επανέλαβε ότι πρέπει οπωσδήποτε να επιτευχθεί σήμερα μία συμφωνία. Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι τόσο το Ποτάμι, όσο, κατά τη γνώμη του, και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου θα στηρίξει μία συμφωνία που θα φέρει τις υπογραφές τις ελληνικές κυβέρνησης και των Ευρωπαίων συμμάχων.
«Η ελληνική κοινωνία επιθυμεί να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη συνάντησή του με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος επανέλαβε ότι πρέπει οπωσδήποτε να επιτευχθεί σήμερα μία συμφωνία.
Ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον κοινοτικό επίτροπο ότι τόσο το Ποτάμι, όσο, κατά τη γνώμη του, και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου θα στηρίξει μία συμφωνία που θα φέρει τις υπογραφές τις ελληνικές κυβέρνησης και των Ευρωπαίων συμμάχων.
Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον Πιερ Μοσκοβισί ότι το κόμμα του έχει μερικές ενστάσεις έναντι ορισμένων προτάσεων, κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να τονωθεί η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για μείωση των κρατικών δαπανών.
«Ήταν μία συνάντηση σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μία δύσκολη μέρα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού εξερχόμενος από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, όπου συνομίλησε με τον Πιερ Μοσκοβισί.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59