Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οξεία αντίδραση Τσίπρα για τη μη αποδοχή των ισοδύναμων μέτρων

Τη σφοδρή αντίδραση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει η επιμονή του ΔΝΤ να μην κάνει αποδεκτά δημοσιονομικά ισοδύναμα μέτρα που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός είπε σε συνεργάτες του: «Η μη αποδοχή ισοδύναμων μέτρων δεν έχει ξαναγίνει πουθενά» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «είτε δεν θέλουν συμφωνία είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα στην Ελλάδα».

Την σφοδρή αντίδραση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει η επιμονή του ΔΝΤ να μην κάνει αποδεκτά δημοσιονομικά ισοδύναμα μέτρα που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά.

Συμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλες, με αφορμή την επιμονή συγκεκριμένων θεσμών να μην αποδέχονται ισοδύναμα μετρά, μιλώντας σε συνεργάτες του είπε:

«Η μη αποδοχή ισοδύναμων μέτρων δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε στην Ιρλανδία ούτε στην Πορτογαλία. Πουθενά! Αυτή η περίεργη στάση δύο ενδεχόμενα μπορεί να κρύβει. Είτε δεν θέλουν συμφωνία είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα στην Ελλάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024