Παρελθόν από τη Λεβάντε ο Ίβανσιτζ
«Παρελθόν» από το δυναμικό της Λεβάντε αποτελεί από χθες ο άλλοτε χαφ του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ιβανσιτς. Ο Αυστριακός μέσος, που εντάχθηκε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2013 από τη Μάιντς, είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά η διοίκηση της Λεβάντε αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους και έτσι ο 31χρονος άσος αναζητεί πλέον άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
«Παρελθόν» από το δυναμικό της Λεβάντε αποτελεί από χθες ο άλλοτε χαφ του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ιβανσιτς.
Ο Αυστριακός μέσος, που εντάχθηκε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2013 από τη Μάιντς, είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά η διοίκηση της Λεβάντε αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους και έτσι ο 31χρονος άσος αναζητεί πλέον άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Στα δύο χρόνια παρουσίας στα ισπανικά γήπεδα ο Ιβανσιτς είχε συνολικά 49 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στην Primera Division με τη φανέλα της Λεβάντε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στην Τούμπα με δύο χαμένους (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442