Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Vespa 946 Emporio Armani: Ιταλική ισχύς του στυλ -εν τη ενώσει

Vespa 946 Emporio Armani: Ιταλική ισχύς του στυλ -εν τη ενώσει

Η Vespa συμπράττει με τον οίκο μόδας δημιουργώντας μια επετειακή έκδοση της εμβληματικής 946, προσφέροντας συμπυκνωμένη δόση αυθεντικά ιταλικού στυλ.

Η Piaggio και ο οίκος Giorgio Armani με αφορμή τα γενέθλιά τους, συμπράττουν για τη δημιουργία μιας επετειακής και περιορισμένης έκδοσης, τής Vespa 946 δημιουργώντας την επιτομή του ιταλικού στυλ.

Το 2015 θεωρείται γενέθλια χρονιά τόσο για τον οίκο Giorgio Armani, ο οποίος γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας του όσο και για τον όμιλο Piaggio ο οποίος γιορτάζει 130 χρόνια ιστορίας, αδιάλειπτης παρουσίας και δημιουργίας.

Σε ό,τι αφορά την επετειακή έκδοση, έχει ως αφετηρία την Vespa 946 η οποία ονομάστηκε έτσι για να παραπέμπει στο έτος γέννησης του εμβληματικού δίτροχου (1946) που επαναπροσδιόρισε το στυλ των scooter και έγινε συνώνυμο της ιταλικής κομψότητας.

Σε επίπεδο σχεδίασης, τα μεταλλικά μέρη της επετειακής έκδοσης με την υπογραφή του ιταλικού οίκου κατασκευάζονται από σατινέ γαλβανιζέ τμήματα, δημιουργώντας ένα ματ αποτέλεσμα που εναρμονίζεται με το φινίρισμα του πλαισίου, ενώ τα διακριτικά Emporio Armani σε συνδυασμό με το γνωστό αετό -το λογότυπο του οίκου – στον προβολέα, καθιστούν σαφή, με την πρώτη ματιά, την ταυτότητα της έκδοσης.

Την εικόνα της Vespa 946 Emporio Armani η οποία συνδυάζει τα το μεταλλικό πλαίσιο με τις επιφάνειες από αλουμίνιο συμπληρώνουν το δερμάτινο φινίρισμα σε καφέ χρώμα και μια σειρά από εξατομικευμένα αξεσουάρ.

Τις προδιαγραφές της συμπληρώνουν η παρουσία ενός τετράχρονου αερόψυκτου αποδοτικού κινητήρα 125 κ.εκ με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού, απόδοσης 11,4 ίππων και 10,7 Nm ροπής αλλά και στοιχεία όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, τα φώτα LED, το σύστημα ABS, το Traction Control (ASR) και οι τροχοί των 12 ιντσών σε συνδυασμό με δισκόφρενα διαμέτρου 220 χιλ. που εγγυώνται μέγιστη ευστάθεια και ασφάλεια.

auto.in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024