Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακούστε τον Σωκράτη Μάλαμα να τραγουδάει Βαμβακάρη

Ακούστε τον Σωκράτη Μάλαμα να τραγουδάει Βαμβακάρη

Μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων μπορούμε να πάρουμε μια μικρή, αλλά πρώτη γεύση από τη συνεργασία του Στέλιου Βαμβακάρη και του Σωκράτη Μάλαμα. Στο βίντεο βλέπουμε και ακούμε τον Μάλαμα να ερμηνεύει το τραγούδι «Εξισώσεις» σε μουσική και στίχους του Στέλιου Βαμβακάρη που θα περιλαμβάνεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του δεύτερου. Ο νέος δίσκος […]

Μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων μπορούμε να πάρουμε μια μικρή, αλλά πρώτη γεύση από τη συνεργασία του Στέλιου Βαμβακάρη και του Σωκράτη Μάλαμα.

Στο βίντεο βλέπουμε και ακούμε τον Μάλαμα να ερμηνεύει το τραγούδι «Εξισώσεις» σε μουσική και στίχους του Στέλιου Βαμβακάρη που θα περιλαμβάνεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του δεύτερου.

Ο νέος δίσκος του Στέλιου Βαμβακάρη σε παραγωγή του Σωκράτη Μάλαμα, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Εκτός από τον Στέλιο Βαμβακάρη τραγουδούν οι: Σωκράτης Μάλαμας, Εβελίνα Αγγέλου, Κώστας Διαβάτης, Σοφία Παπάζογλου και Μανώλης Πάππος.

Ο Στέλιος Βαμβακάρης είναι ο δευτερότοκος γιος του Μάρκου Βαμβακάρη και λαϊκός μουσικοσυνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού. Υπήρξε επαγγελματίας μουσικός από την ηλικία των δώδεκα ετών στο πλευρό του πατέρα του Μάρκου, και συνεργάστηκε με σημαντικούς μουσικούς του ρεμπέτικου, όπως ο Παπαϊωάννου, ο Τσιτσάνης, ο Παγιουμτζής και ο Περπινιάδης, καθώς και με εκπροσώπους της λαϊκής και έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, η Καίτη Γκρέυ, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Σωτηρία Μπέλλου, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Γιώργος Νταλάρας.

Εκτός από τη δουλειά του στο λαϊκό τραγούδι, ο Στέλιος Βαμβακάρης είναι από τους πρωτοπόρους μουσικούς που ασχολήθηκαν με τις κοινές ρίζες των Αμερικάνικων blues και του μπουζουκιού. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά κουρδίσματα του τρίχορδου μπουζουκιού, τα λεγόμενα καραντουζένια έγραψε και συνεχίζει να γράφει τραγούδια με αυστηρά προσωπικό στυλ που μοιάζει με ένα ιδιαίτερο κράμα πειραιώτικου ρεμπέτικου και blues.

Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας ανεβαίνει στο Θέατρο Βράχων τη Δευτέρα 29/6 για τη μεγάλη καλοκαιρινή του συναυλία. Μαζί του στο τραγούδι η Λαμπρινή Καρακώστα.
Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων & 12 € γενική είσοδος
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Reload Stores, Seven Spots, Media Markt
Ώρα έναρξης: 21.00

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024