Reuters: Πιθανή η συμφωνία αυτή την εβδομάδα κρίνει η πλειοψηφία των traders
Η πλειοψηφία των διαπραγματευτών στις αγορές χρήματος, που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, αναμένουν συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της αυτή την εβδομάδα. Δώδεκα από τους 18 traders εκτίμησαν ότι θα υπάρξει συμφωνία αυτή την εβδομάδα, με τρεις από αυτούς να αναφέρουν ότι είναι «πολύ πιθανό».
Η πλειοψηφία των διαπραγματευτών στις αγορές χρήματος, που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, αναμένουν συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της αυτή την εβδομάδα.
Δώδεκα από τους 18 traders εκτίμησαν ότι θα υπάρξει συμφωνία αυτή την εβδομάδα, με τρεις από αυτούς να αναφέρουν ότι είναι «πολύ πιθανό». Κανείς δεν είπε ότι είναι «αρκετά απίθανο».
«Η νέα πρόταση δείχνει ότι η Ελλάδα κινείται και είναι σε θέση, προτίθεται, να βρει λύση για να αποφύγει το Grexit», είπε ένας διαπραγματευτής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενεργειακή κρίση: Τι άλλαξε σε σχέση με το 2022 και γιατί η Ελλάδα δεν μείωσε τον ΕΦΚ
- Διέταξε το κλείσιμο φιλελεύθερου πανεπιστημίου ο Ερντογάν – Το μέλλον των φοιτητών του İstanbul Bilgi
- Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League στο MEGA
- Το Kaizen Foundation συμπληρώνει δύο χρόνια κοινωφελούς δράσης σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Η Τουρκία και το δικό της μακρύ «1968»
- Super League: Την Τετάρτη (27/5) στο ΔΣ οι προτάσεις για Goal Line Cameras και για αναδιάρθρωση
- ΑΑΔΕ: Εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίου καυσίμων – Κατασχέθηκαν 15 βυτιοφόρα και 293.000 λίτρα υγραερίου
- Global Sumud Flotilla: Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια και σεξουαλική βία – Σοκαριστικές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442