
Αποκλιμάκωση των αποδόσεων στα ελληνικά ομόλογα
Αισθητή αποκλιμάκωση καταγράφει σήμερα Δευτέρα η απόδοση των ελληνικών ομολόγων με τους επενδύτες να εκτιμούν πως στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει «άσπρος καπνός» για την Ελλάδα.
Αισθητή αποκλιμάκωση καταγράφει σήμερα Δευτέρα η απόδοση των ελληνικών ομολόγων με τους επενδύτες να εκτιμούν πως στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει «άσπρος καπνός» για την Ελλάδα.
Η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου υποχωρεί στο 11,7% σημειώνοντας αισθητή πτώση σε σχέση με το κλείσιμο της προηγούμενης Παρασκευής όταν και είχε ανέλθει στο 12,5%.
Η απόδοση του 5ετούς ελληνικού ομολόγου υποχωρεί στο 19,1%, έναντι 20,032% της προηγούμενης Παρασκευής. Η απόδοση του 15ετούς ελληνικού ομολόγου υποχωρεί στο 10,5%, έναντι 11,3% της προηγούμενης Παρασκευής.
Η απόδοση του 30ετούς ελληνικού ομολόγου υποχωρεί στο 8,85%, έναντι 9,5% της προηγούμενης Παρασκευής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442