Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νεαρός παίκτης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και η εξέλιξή του ήταν τέτοια, που οι «πράσινοι» του έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του υπογράφοντας για 3 χρόνια. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία Γιώργος Αγγελόπουλος, υπέγραψε σήμερα 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.