Οι νωχελικές βόλτες ενός Ιάπωνα μαζί με τη…χελώνα του
Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνει πάνω του ένας Ιάπωνας ο οποίος κάθε μέρα βγάζει βόλτα στους δρόμους του Τόκιο το δικό του κατοικίδιο, μία γιγάντια αφρικανική χελώνα του. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να έχει τεράστια υπομονή, καθώς είναι γνωστοί οι αργοί ρυθμοί που περπατούν οι χελώνες.
Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνει πάνω του ένας Ιάπωνας ο οποίος κάθε μέρα βγάζει βόλτα στους δρόμους του Τόκιο το δικό του κατοικίδιο, μία γιγάντια αφρικανική χελώνα του.
Ο ηλικιωμένος φαίνεται να έχει τεράστια υπομονή, καθώς είναι γνωστοί οι αργοί ρυθμοί που περπατούν οι χελώνες.
Οι κάτοικοι του Τόκιο γίνονται μάρτυρες του ασυνήθιστου διδύμου που σουλατσάρει αργά στους δρόμους της πρωτεύουσας. Η χελώνα μοιάζει να είναι εκπαιδευμένη, καθώς δεν αποχωρίζεται ποτέ τον ιδιοκτήτη της.
Ο 60χρονος αγόρασε τη χελώνα όταν ήταν πέντε ετών και τη μεγάλωσε, μαθαίνοντάς την να κάνουν βόλτες μαζί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόδρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση – Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν θέλει την πραγματική αναθεώρηση του άρθρου 86
- Η συνταγματική αναθεώρηση ράγισε (κι άλλο) την πολιτική βιτρίνα Μητσοτάκη
- Από Στινγκ έως Μπιλ Γκέιτς: Γιατί οι εκατομμυριούχοι δεν αφήνουν κληρονομιά στα παιδιά τους
- Η Gen Z θέλει να ζήσει το αμερικανικό όνειρο – Αλλά αντί για δουλειά ή ασφαλείς επενδύσεις, επιλέγει τζόγο
- «Κίνηση ομαλότητας» βάφτισε ο Άδωνις την τοποθέτηση ΔΣ στον ΠΙΣ






