Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση αστέρων στο video του «Bitch I’m Madonna»

Συνάντηση αστέρων στο video του «Bitch I’m Madonna»

Η «βασίλισσα» της pop μας παρουσιάζει το νέο της βίντεο για το νέο electro-pop single «Bitch I’m Madonna» και τρίτο στη σειρά (μετά τα «Living For Love» και «Ghost Town»), από το 13ο studio album της «Rebel Heart». Όπως θα δείτε και στο βίντεο κλιπ φιλοξενούνται αρκετά αστέρια της μουσικής βάζοντας τη δική τους πινελιά… […]

Η «βασίλισσα» της pop μας παρουσιάζει το νέο της βίντεο για το νέο electro-pop single «Bitch I’m Madonna» και τρίτο στη σειρά (μετά τα «Living For Love» και «Ghost Town»), από το 13ο studio album της «Rebel Heart».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο κλιπ φιλοξενούνται αρκετά αστέρια της μουσικής βάζοντας τη δική τους πινελιά… για τα μάτια σας μόνο. Μεταξύ αυτών βλέπουμε τους: Beyoncé, Miley Cyrus, Diplo, Nicki Minaj, Katy Perry, Rita Ora, Chris Rock και Kanye West. Aκόμη, το σχεδιαστή μόδας Alexander Wang, καθώς και τους δυο γιους της Madonna, Rocco και David.

To πολύχρωμο και πολυπληθές αυτό βίντεο γυρίστηκε στον 17ο όροφο του ξενοδοχείου Standard Highline και στα κλαμπ Boom Boom Room και Le Bain, με τη Madonna να δίνει το δικό της show χορεύοντας, ερωτοτροπώντας, παίζοντας και κάνοντας όλα όσα γνωρίζει καλά όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη, στο βίντεο συμμετέχει η rapper Nicki Minaj.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Jonas Αkerlund, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει αρκετά από τα βίντεο της Madonna συμπεριλαμβανομένων των «Ghosttown», «Music» και «Ray of Light».

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024