Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την απόκτηση του Γιαννιώτα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του Γιαννιώτα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος φέτος αγωνίσθηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ανήκε στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, που θα παίξω μπροστά στον κόσμο του και εύχομαι όλοι μαζί να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα αστέρια στην φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας» είπε χαρακτηριστικά...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος φέτος αγωνίσθηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ανήκε στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρολεύκων», ο 22χρονος επιθετικός επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την τιμή που μου έκανε να γίνω και εγώ μέλος του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα και τον κ. Βρέντζο για τη μεταγραφή μου αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην οικογένειά μου, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, που θα παίξω μπροστά στον κόσμο του και εύχομαι όλοι μαζί να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα αστέρια στην φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας»!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024