Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένει στην εθνική ομάδα της Χιλής ο Βιδάλ που ζήτησε και συγγνώμη

Μένει στην εθνική ομάδα της Χιλής ο Βιδάλ που ζήτησε και συγγνώμη

Παραμένει κανονικά στην αποστολή της εθνικής Χιλής ο Αρτούρο Βιδάλ. Το κλίμα στις τάξεις της «οικοδέσποινας» του Κόπα Αμέρικα και εκ των φαβορί για την κατάκτησή του διαταράχθηκε το τελευταίο 24ωρο, μετά το επεισόδιο που πρωταγωνίστησε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Ο Βιδάλ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την πανάκριβη Ferrari του, ενώ θα έπρεπε να ήταν στο ξενοδοχείο. Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, με τη γυναίκα του δίπλα του, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Παραμένει κανονικά στην αποστολή της εθνικής Χιλής ο Αρτούρο Βιδάλ.

Το κλίμα στις τάξεις της «οικοδέσποινας» του Κόπα Αμέρικα και εκ των φαβορί για την κατάκτησή του διαταράχθηκε το τελευταίο 24ωρο, μετά το επεισόδιο που πρωταγωνίστησε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ο Βιδάλ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την πανάκριβη Ferrari του, ενώ θα έπρεπε να ήταν στο ξενοδοχείο.

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, με τη γυναίκα του δίπλα του, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο προπονητής της Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι, δήλωσε μετά την αποχώρηση του παίκτη από το αστυνομικό τμήμα ότι «… έκανε ένα λάθος, το οποίο δεν ήταν καταστροφικό, τόσο ώστε να αποβληθεί από τη διοργάνωση».

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Σαντιάγκο ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσθεσε ακόμη: «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να τον έχουμε κοντά μας».

Ο Βιδάλ αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα της Χιλής στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βολιβία, για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από όλη τη Χιλή

Αναλυτικά: «Πήγα στο καζίνο, ήπια δύο ποτά, δηλαδή δύο ποτήρια και είχα ένα ατύχημα που έβαλε σε κίνδυνο την ζωή της συζύγου μου και αρκετών ακόμη ανθρώπων. Μετανιώνω για ότι συνέβη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν ενώ ήμουν με την αστυνομία. Θέλω να απολογηθώ στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους ανθρώπους και σε όλη την χώρα. Είναι δύσκολο να μιλώ για αυτό. Ντρέπομαι για ότι έγινε. Μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη. Νιώθω την στήριξη των ανθρώπων και θέλω αν ανταποδώσω στο γήπεδο. Απογοήτευσα τους πάντες, αλλά θα κάνω τα πάντα για να είμαστε πρωταθλητές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024