Athens IoT Meetup για δεύτερη φορά με την υποστήριξη της Resin.io
Mε στόχο τη δημιουργία μιας ελληνικής κοινότητας στο χώρο του Internet of Things (ΙοΤ), το Athens IoT Meetup, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στις 18 Ιουνίου και ώρα 6.30 μμ. στο Cube Athens.
Mε στόχο τη δημιουργία μιας ελληνικής κοινότητας στο χώρο του Internet of Things (ΙοΤ), το Athens IoT Meetup, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στις 18 Ιουνίου και ώρα 6.30 μμ. στο Cube Athens, με την υποστήριξη της ελληνικής startup Resin.io.
H Resin.io, που έλαβε πρόσφατα χρηματοδότηση ύψους 3 εκατ. δολλαρίων από το κορυφαίο αμερικάνικο VC DFJ, το Openfund και ιδιώτες επενδυτές, έχει αναπτύξει μια καινοτόμα πλατφόρμα ολοκληρωμένης διαχείρισης και ανάπτυξης λογισμικού σε απομακρυσμένες «έξυπνες» συσκευές.
Στο πρότυπο αντίστοιχων τεχνολογικών εκδηλώσεων στο εξωτερικό, το Αthens IoT Μeetup στοχεύει στην δημιουργία μιας κοινότητας ανθρώπων (επαγγελματιών και μη) με ενδιαφέρον για το ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο του Internet of Things, στη μεταφορά τεχνογνωσίας, την ανταλλαγή εμπειριών και τη δημιουργία συνεργιών.
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
18:30 Networking
19:00 Σύντομη εισαγωγή
19:10 Ομιλία Γιάννη Γιαννέλου, Software Developer στην εταιρία SatNOGS
“SatNOGS: controlling a network of ground stations”
19:50 Ομιλία Ελευθέριου Κοσμά, παρουσίαση του τεχνολογικού χώρου Hackerspace
20:15 Ομιλία Ευάγγελου Στροματιά, υποψήφιου διδάκτορα Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ «Neuromorphic Computing την εποχή του IoT»
20:40 Καταληκτικές τοποθετήσεις – ανακοινώσεις
20:50 Νetworking
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
- Η εμμονή του 89χρονου με τη σύνταξη, οι σφαίρες στο γραφείο εισαγγελέα και ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο
- Η Νάρα Σμιθ «μετακομίζει» από την κουζίνα στη μεγάλη οθόνη
- LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός
- Στήριξη των εξαγωγών της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας υπόσχεται η Κυβέρνηση
- Ποια είναι η σωστή απόσταση μεταξύ δύο οχημάτων στο δρόμο – Υπάρχει κίνδυνος για πρόστιμο;

