Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάρας προκρίθηκε πρώτος στον τελικό του μονόζυγου

Ο Μάρας προκρίθηκε πρώτος στον τελικό του μονόζυγου

Μετά τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό των κρίκων της ενόργανης γυμναστικής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, άλλος ένας Έλληνας γυμναστής πέρασε στον τελικό και αυτός ως πρώτος. Ο Βλάσης Μάρας κυριάρχησε στο μονόζυγο, συγκέντρωσε 15.766 βαθμούς και προκρίθηκε ως καλύτερος των 76 γυμναστών που αγωνίστηκαν στον προκριματικό.

Μετά τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό των κρίκων της ενόργανης γυμναστικής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, άλλος ένας Έλληνας γυμναστής πέρασε στον τελικό και αυτός ως πρώτος.

Ο Βλάσης Μάρας κυριάρχησε στο μονόζυγο, συγκέντρωσε 15.766 βαθμούς και προκρίθηκε ως καλύτερος των 76 γυμναστών που αγωνίστηκαν στον προκριματικό.

Σε ό,τι αφορά το σύνθετο ατομικό, την καλύτερη θέση στον προκριματικό από ελληνικής πλευράς πήρε ο Πετρούνιας, ο οποίος κατετάγη 30ος με 81.465β., όμως, επειδή υπάρχει ο περιορισμός στην 18άδα των φιναλίστ να βρίσκεται ένας αθλητής από κάθε χώρα, ο Πετρούνιας είναι 2ος αναπληρωματικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024