Περίπου τριάντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό τη Δευτέρα έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Συνδέσμου Επιχειρήσεων, στην οδό Ξενοφώντος 5. Πέταξαν επίσης φέιγ-βολάν, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο τεσσάρων εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια από την έκρηξη στα διυλιστήρια Ασπροπύργου στις 8 Μαϊου.
Περίπου τριάντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό τη Δευτέρα έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Συνδέσμου Επιχειρήσεων, στην οδό Ξενοφώντος 5.
Πέταξαν επίσης φέιγ-βολάν, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο τεσσάρων εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια από την έκρηξη στα διυλιστήρια Ασπροπύργου στις 8 Μαϊου.
Το πανό που ανάρτησαν οι αντιεξουσιαστές γράφει:«Καμία ανοχή, καμία ανακωχή, με κράτος και κεφάλαιο. Αγώνας για την κοινωνική επανάσταση».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.